Rabu, 14 Mei 2014

Frozen

Posted by Aya Sophia at 3:45 PTG
Bismillahirahmanirahim, dengan lafas yang Maha Suci..semoga rasa yang ku rasa ini mampu ku lepaskan.

Semalam di kejutkan dekat facebook "dia" dengan declare in relationship with someone, then tomorrow scroll feed dekat twitter.. cousin dia tweet " memilih atau dipilih" serius rase macam nak pengsan dan tak nak bangun-bangun. Tapi semua tu tak adalah seteruk yang dia terus unfreind aku lepas tanya soalan cepus emas 4month before he back to malaysia.. Satu soalan meranapkan bersahabat selamat 11tahun.

Adus, seriusly.. why and why after long..long time still xboleh lepaskan lagi. Penat kut nak tunggu something yang memang belum tentu akan jadi milik kita. Ya rabbi, serebrum ni rasa macam dah tak boleh nak berfungsi dengan elok bersama neuron-neuron.




Jangan pernah tanyakan lagi. Jangan pernah toleh ke belakang lagi. Jangan pernah sebut nama dia lagi.
Sebab rasa itu sakit.. sakit.. lebih sakit dari rasa kena tinggal kakak before kakak fly for the firstime to egpyt kiteorang pisah dekat airport..tertibe terkait dengan kakak plak.

From sis,
Why..why..and why still tnggu dia?? Ada kata putus ke? Ada promise ke?..........ZzzzzzzzzzzzzzzzZ zz.
-diam seribu bahasa siap pergi gelengkan kepala lagi sambil airmata mengalir, sedangkan akak msg dekat whtpps and dia bukan boleh tengk pun aku tergeleng2kan kepala nie- sadiss..hoho.

Dia tak salah, aku yang bersalah. Nampaknya aku belum cukup dewasa. Dari dulu hingga kini masih dan sedang berubah untuk menjadi solehah bukan untuk dia tetapi untuk DIA tapi rasa dihati itu mungkin hanya sekadar bisikan syaitan.Semoga mendapat jodoh terbaik. :)

Hati,sila buang dunia darimu.Masukkan ruh tuhan dalam jasadmu.SayonoraJahiliyah.
 

:: Contengan Musafir :: Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea