Khamis, 4 Ogos 2016

Redha hati

Posted by Aya Sophia at 6:43 PG

Kekadang diam membisu tu, bisa merawat luka dihati.
Kekadang diam membisu tu, dapat menahan esakan dihujung mulut.Walau mata tidak berhenti mengalirkan airmata.
Sakit yang terasa di hati, lagi menyakitkan perasaan yang bersekumat didada.

Hanya satu ku pinta,
Allah engkau sentiasa ada.
Tentukan apa yang terbaik untuk hambaNya.

*down lepas jawap exam. Airmata tak nak berhenti lagi ke??? Mata dah bengkak!! 😫😫😫 doakan Allah kuatkan Qistina untuk last paper hari sabtu ni. Sakit takleh jawap exam satu dah, sakit rindu dekat insan2; lagi lah sakit. Macam kena toreh2 je hati. Ct ya rindu haifa sangat2.. 😭😭😭😭 ma abah maafkan ya tak mampu berikan yang terbaik. Nak sangat call habis exam tapi emosi tak kuat. Tak pasal nangis masa cakap. Tak nakkkkk bg ma abah risau. 😔😔😔 Nak habis cepat2.. mohon Allah berikan kejayaan yang tertangguh ini. Tak mampu dah ya Allah. 😭😭😭

 

:: Contengan Musafir :: Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea